top of page

VÅR HISTORIA

Namnlöst-2.jpg

SINCE  2008

BIM skapades 2008, för att vara en VÄGLEDANDE RESTAURANG som erbjuder inte bara mat och dryck, utan också kunskaper om hälsa och motion för att därigenom vara en oas för ett hälsosammare liv. Restaurangen BIM är en mix av FRESH FOOD, HÄLSOMAT och SNABBMAT.

Här får du reda på vad maten innehåller i form av KALORIER, KOLHYDRATER, FETT, PROTEIN och GI. 

UNIKT KONCEPT

BIM:s egna UNIKA RECEPT med inspiration från ASIEN, MEDELHAVET och USA. Varmrätter, sallader, focaccia, soppa, färskpressade juicer, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, bakverk är alla framtagna ur ett hälsoperspektiv och är fria från tillsatt, fett, socker och konserveringsmedel.

BIM:s gäster är alla som är intresserade av god och vällagad hälsomat. De KOSTTILLSKOTT BIM erbjuder och säljer, är KVALITETSSÄKRADE och godkända, där smak och konsistens är avgörande viktiga för att vara unika på marknaden.

BAKGRUND

Med bakgrund som idrottsman och personlig tränare, insåg grundaren av BIM att ett koncept som fokuserar på människan och en helhet kring hälsa, mat och ett hälsosamt leverne saknas. Under flera år reste han världen runt för att söka inspiration och samla fakta från bland annat forskning för att kunna bygga upp en plattform för ett unikt koncept, som fick namnet Body In Motion (BIM).

BIM är ett hälsokoncept för den moderna människan, anpassat till dagen samhälle där vi vill äta det som är rätt och bra för kroppen, och det ska gå snabbt.

Konceptet vänder sig till alla. Allt från det stora antalet människor som är nöjd med hur de lever sina liv, men gärna vill vara del av ett hälsosammare leverne genom vad man äter och dricker. Eller den som bestämt sig att för att vilja må bättre genom träning och mat. Eller idrottspersonen som vill få en större effekt av sin träning.

Vi blir allt mer intresserade av vår hälsa och vårt utseende. Marknaden för utseende relaterade produkter växer årligen med mer än 100%. Forskning visar dessutom att i framtiden kommer så mycket som 60% av befolkningen att lida av övervikt, som i sin tur kan förorsaka en mängd sjukdomar.

De flesta av oss vill leva ett hälsosamt och engergifullt liv, men har varken tid eller kunskap om hur. I dagens tidseffektiva samhälle behöver vi hjälp för att lyckas med detta. BIM skapades därför att vara det första hälsokoncept som erbjuder inte bara god hälsosnabbmat som passar alla, utan också kunskaper om hälsa och motion för att vägleda till ett hälsosammare liv.

BIM som helhetskonceptet innehåller tre restaurangkoncept (Coffe-shop, Daily Dining och Fine Dining) Gym & Relax, kosttillskott och hälsovägledning. Därutöver även produkter anpassade för att säljas i dagligvaruhandeln

bottom of page